Huur Chalet

Op onze camping is er vanaf 1 juli 2019 de mogelijkheid tot het huren van een chalet voor  2 – 4 personen.  Het chalet staat volledig vrij aan de rand van de camping met uitzicht op de vaart welke langs de camping loopt.  U kunt in de ruime tuin voor het chalet in alle rust en stilte genieten van u privacy.

Het chalet is van binnen voorzien van een stoer uiterlijk met een “beach-look” door het gebruik van “verouderd” steigerhout afgewisseld  met blauw – groene aankleding.

Het chalet heeft een gezellige woon/eetkamer met aparte keuken, een slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met stapelbed en natuurlijk een aparte badkamer met douche en toilet. .

Wanneer het in de avonden afkoelt of de dagen frisser zijn is er een gaskachel om het chalet heerlijk te verwarmen waardoor u ook in het voorjaar, najaar en zelfs de winter hier heerlijk kunt verblijven. Het chalet is voorzien van Radio, TV en DVD speler.

Voor reserveringen kunt u ons bellen of een email sturen.

Het chalet wordt verhuurd voor een lang weekend / midweek of per week. Alleen op aanvraag kunnen we hiervan in bepaalde gevallen van afwijken.

    Seizoen                                                                                                                   laag           /      hoog

  • Lang weekend (3n):                     vrijdag  t/m maandag                         € 210, –      /     € 240, –
  • Midweek (4n):                                 maandag  t/m vrijdag                         € 280, –     /     € 320, –
  • Week (7n):                                        maa – maa of vrij -vrij                          € 455,-     /      € 520, – 
  • Optioneel:                                         Bedlinnen en handdoeken              €      7, –     p.p.
  • Toeristenbelasting                                                                                             €       1,40  p.p.p.d.

Zelf meenemen: keukendoeken, handdoeken en bedlinnen.

Prijzen zijn inclusief energie*, water en schoonmaak en  exclusief toeristenbelasting bedlinnen en handdoeken.

Bij aankomst is er koffie (nespresso)  en thee aanwezig, deze worden echter niet aangevuld.

(*) voor energie geldt inclusief alleen in de maanden juni, juli, augustus en september.  Overige maanden gas € 4,50  per m3

 Het hoogseizoen loopt van 12 juli 2019 t/m 25 augustus 2019