Huur Chalet

Op onze camping is er vanaf 1 juli 2019 de mogelijkheid tot het huren van een chalet voor  2 – 4 personen.  Het chalet staat volledig vrij aan de rand van de camping met uitzicht op de vaart welke langs de camping loopt.  U kunt in de ruime tuin voor het chalet in alle rust en stilte genieten van u privacy.

Het chalet is van binnen voorzien van een stoer uiterlijk met een “beach-look” door het gebruik van “verouderd” steigerhout afgewisseld  met blauw – groene aankleding.

Het chalet heeft een gezellige woon/eetkamer met aparte keuken, een slaapkamer met een 2-persoons bed, een slaapkamer met stapelbed en natuurlijk een aparte badkamer met douche en toilet. .

Wanneer het in de avonden afkoelt of de dagen frisser zijn is er een gaskachel om het chalet heerlijk te verwarmen waardoor u ook in het voorjaar, najaar en zelfs in de winter hier heerlijk kunt verblijven. Het chalet is voorzien van Radio, TV en DVD speler.

Het chalet is te boeken  gedurende geheel 2019.  In 2020 is het chalet in verband met technisch onderhoud en aanpassingen pas vanaf 21 februari weer te boeken.

Voor reserveringen en prijzen 2020 kunt u ons bellen of een email sturen.

Het chalet wordt verhuurd voor een lang weekend / midweek of per week. Alleen op aanvraag kunnen we hiervan in bepaalde gevallen van afwijken.

    Prijzen  2019       

Seizoen                                                                                                                   laag           /      hoog

  • Lang weekend (3n):                     vrijdag  t/m maandag                         € 210, –      /     € 240, –
  • Midweek (4n):                                 maandag  t/m vrijdag                         € 280, –     /     € 320, –
  • Week (7n):                                        maa – maa of vrij -vrij                          € 455,-     /      € 520, – 
  • Optioneel:                                         Bedlinnen en handdoeken              €       15, –     p.p.
  • Toeristenbelasting                                                                                             €       1,40  p.p.p.d.

Zelf meenemen: keukendoeken, handdoeken en bedlinnen.

Prijzen zijn inclusief energie*, water en schoonmaak en  exclusief toeristenbelasting bedlinnen en handdoeken.

Bij aankomst is er koffie (nespresso)  en thee aanwezig, deze worden echter niet aangevuld.

(*) voor energie geldt inclusief alleen in de maanden juni, juli, augustus en september.  Overige maanden gas € 4,50  per m3

 Het hoogseizoen loopt van 12 juli 2019 t/m 25 augustus 2019