Wie zijn we

minicamping Zeeuwse landhoeve

Wij zijn Esther en Patrick en samen met onze dochter Deene, wonen we sinds 2018 samen met onze beesten; paarden, pony’s, honden, poezen en kippen op dit mooie stukje Schouwen Duiveland, vlakbij de Grevelingen.  Onze mooie camping bestaat al langere tijd, maar is in 2018 geopend onder de naam Zeeuwse Landhoeve. In de afgelopen vijf jaar zijn we druk bezig geweest met het verbeteren en  aanpassen naar onze eigen ideeën en beleving van hoe een camping zou moeten zijn.

De camping heeft in totaal 25 plaatsen ingericht voor passanten, mooie ruime door groen omringde plaatsen waarvan enkele gedeeltelijk verhard om een camper of caravan op te plaatsen.  Door de beschikbare ruimte heeft u veel privacy en hebben we de camping ook verfraaid met diverse fruit- en olijfbomen, leuke bordjes en hangmatten, zodat u hier heerlijk kan ontspannen.

Iedere kampeerder met caravan, tent, vouwwagen of camper is voor 1 nacht of voor langere periode welkom.

Wij vinden de persoonlijke aandacht belangrijk en streven er dan ook naar iedere gast zelf te ontvangen en een warme ontvangst te geven en zo direct thuis te laten voelen. We zien u graag binnenkort in ons paradijsje.

Groeten uit Zeeland

 

De camping is in 2024 vanaf zaterdag 27 april ten met zaterdag 19 oktober geopend

 

Zeeuwse Landhoeve

De camping ligt in de polder, aan het begin van buurtschap Den Osse en vlakbij de Grevelingen. Een heerlijke rustige plek en mooie uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht en om  hier vandaan een stukje van Schouwen te leren kennen en ontdekken.

Voor een boodschap, een hapje eten, of iets te drinken hoeft u de auto niet direct te pakken, op loopafstand, circa 1 km, van de camping vindt u een bakker, supermarkt en diverse restaurants waar u kunt genieten van de Grevelingen, in het water, op het strand of op het terras.

Zeeuwse Landhoeve

Wij hopen u een keer te mogen verwelkomen in ons huurchalet of  op onze camping, en u een mooie kampeerplaats aan te bieden waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Ook uw hond  is bij ons welkom.(maximaal 2 per plaats)

Tot ziens,

Esther en Patrick

× Hoe kan ik je helpen?