Camping

minicamping Zeeuwse landhoeve

Zeeuwse Landhoeve

De camping is in 2023 vanaf vrijdag 14 april ten met zaterdag 14 oktober geopend

Onze mooie camping bestaat al langere tijd, maar is in 2018 voor het eerst geopend onder de naam Zeeuwse Landhoeve. De camping heeft in totaal 25 plaatsen waarvan een klein deel wordt gebruikt door seizoens gasten maar waar we volop plaats beschikbaar houden voor passanten. Iedere kampeerder met caravan, tent, vouwwagen of camper is voor 1 nacht of voor langere periode welkom. Voor campers hebben we speciaal verharde plaatsen aan laten leggen.

 

Zeeuwse Landhoeve

De camping ligt in de polder, aan het begin van buurtschap Den Osse en vlakbij de Grevelingen. Een heerlijke rustige plek en mooie uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht en om  hier vandaan een stukje van Schouwen te leren kennen en ontdekken.

Voor een boodschap, een hapje eten, of iets te drinken hoeft u de auto niet direct te pakken, op loopafstand, circa 1 km, van de camping vindt u een bakker, supermarkt en diverse restaurants waar u kunt genieten van de Grevelingen, in het water, op het strand of op het terras.

Zeeuwse Landhoeve

Wij hopen u een keer te mogen verwelkomen in ons huurchalet of  op onze camping, en u een mooie kampeerplaats aan te bieden waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Ook uw hond  is bij ons welkom.(maximaal 2 per plaats)

Tot ziens,

Esther en Patrick