Huur Chalet

Op onze camping is er vanaf 1 juli 2019 de mogelijkheid tot het huren van een chalet voor  2 – 4 personen.  Het chalet staat volledig vrij aan de rand van de camping met uitzicht op de vaart welke langs de camping loopt.  U kunt in de ruime tuin voor het chalet in alle rust en stilte genieten van u privacy.

Het chalet is van binnen voorzien van een stoer uiterlijk met een “beach-look” door het gebruik van “verouderd” steigerhout afgewisseld  met blauw – groene aankleding.

Het chalet heeft een gezellige woon/eetkamer met aparte keuken, een slaapkamer met een 2-persoons bed, een slaapkamer met stapelbed en natuurlijk een aparte badkamer met douche en toilet. .

Wanneer het in de avonden afkoelt of de dagen frisser zijn is er een gaskachel om het chalet heerlijk te verwarmen waardoor u ook in het voorjaar, najaar en zelfs in de winter hier heerlijk kunt verblijven. Het chalet is voorzien van Radio, TV en DVD speler.

Het chalet is gesloten van 1 december 2020 tot 26 maart 2021.

Voor reserveringen en prijzen 2020 kunt u ons bellen of een email sturen.

Het chalet wordt verhuurd voor een lang weekend / midweek of per week. Alleen op aanvraag kunnen we hiervan in bepaalde gevallen van afwijken.

    Prijzen  2020      

  • Er geldt een minimum van 3 nachten per boeking.
  • Bedlinnen en handdoeken niet mogelijk ivm Corona maatregelen.
  • Toeristenbelasting                                                                                             €       1,45  p.p.p.d.

Zelf meenemen: keukendoeken, handdoeken en bedlinnen.

Prijzen zijn inclusief energie*, water en schoonmaak en  exclusief toeristenbelasting bedlinnen en handdoeken.

Bij aankomst is er koffie (nespresso)  en thee aanwezig, deze worden echter niet aangevuld.

Borg EUR 100, – bij aankomst verplicht

(*) voor energie geldt inclusief alleen in de maanden juni, juli, augustus en september.  Overige maanden gas € 4,50  per m3