Huur Chalet

Het chalet is weer geopend vanaf 27 april 2024, vanaf nu kunt u wel u reservering voor komend seizoen maken.

Op onze camping is er vanaf 1 juli 2019 de mogelijkheid tot het huren van een chalet voor  2 – 4 personen.  Het chalet staat volledig vrij aan de rand van de camping met uitzicht op de vaart welke langs de camping loopt.  In de ruime tuin rondom het chalet kunt u in alle rust en stilte genieten van u privacy.

Het chalet is van binnen voorzien van een stoer uiterlijk met een “beach-look” door het gebruik van “verouderd” steigerhout afgewisseld  met blauw – groene aankleding.

Het chalet heeft een gezellige woon/eetkamer met aparte keuken, een slaapkamer met een 2-persoons bed, een slaapkamer met stapelbed en natuurlijk een aparte badkamer met douche en toilet.

Wanneer het in de avonden afkoelt of de dagen frisser zijn is er een gaskachel om het chalet heerlijk te verwarmen waardoor u ook in het voorjaar, najaar en zelfs in de winter hier heerlijk kunt verblijven. Het chalet is voorzien van Radio, TV en DVD speler.

Wifi gratis beschikbaar

Voor reserveringen en prijzen 2024 kunt u ons bellen of een email sturen.

Het chalet wordt verhuurd voor een lang weekend / midweek of per week. Alleen op aanvraag kunnen we hiervan in bepaalde gevallen van afwijken.

 • Er geldt een minimum van 3 nachten per boeking.
 • Bedlinnen en handdoeken niet mogelijk ivm Corona maatregelen.
 • Toeristenbelasting  € 1,60  p.p.p.d.

Prijzen zijn inclusief energie*, water, WiFi en toeristenbelasting. Eindschoonmaak wordt apart berekent. Exclusief bedlinnen en handdoeken.

  Bij aankomst is er koffie (nespresso)  en thee aanwezig, deze worden echter niet aangevuld.

  Borg EUR 100, – bij aankomst verplicht

  (*) energie is in de maanden juni, juli, augustus en september inclusief.  Overige maanden gas € 4,50  per m3

  Zelf meenemen: keukendoeken, handdoeken en bedlinnen.

  × Hoe kan ik je helpen?